Menukaart

Menu – De Colonie Breda

De Colonie Breda biedt de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance te dineren. Het restaurant is geheel ingericht in coloniale sferen. Laat uw bezoek aan de Colonie beginnen aan de bar of in het restaurant. Dit gaat natuurlijk samen met een goed gevuld glas wijn of een heerlijk koud biertje. U kunt een keuze maken uit de diverse gerechten van onze menukaart. De menukaart wisselt drie keer per jaar en biedt gerechten uit diverse windstreken en specialiteiten van het seizoen.

Lunch

De Colonie Breda is de gelegenheid bij uitstek om uitgebreid of snel te lunchen. Voor een moment van rust en ontspanning kunt u terecht in ons restaurant of bij mooi weer op het terras. Wij zijn zeven dagen per week voor de lunch geopend vanaf 11.00 uur.

Groepslunch

Komt u met een grote groep lunchen dan stellen we in overleg met u graag een speciaal lunchmenu samen.

Zakenlunch

Wilt u met uw collega’s of zakenpartner in een koloniale omgeving genieten van een overheerlijke lunchmaaltijd? Ook hiervoor bent u van harte welkom in ons restaurant in Breda.

Borrelen

De Colonie Breda is een heerlijke plek om te borrelen. In het restaurant bent u altijd welkom voor een drankje aan de grote bar of bij mooi weer op het gezellige terras op de Grote Markt. Komt u met een gezelschap dineren in het restaurant dan kunt u afspreken aan onze bar om na een drankje gezamenlijk aan tafel te gaan. Voor een gezelschap van meer dan 10 personen is het wenselijk om even te reserveren.

High Tea

De High Tea is ontstaan tijdens de regeerperiode van koningin Victoria van Engeland. In 1840 werd de introductie gedaan door de hertogin van Bedford, die vaak tegen het einde van de dag trek begon te krijgen en dan thee met sandwiches liet opdienen. Na verloop van tijd nodigde ze wat vrienden uit om met haar te genieten van de hapjes en de thee. Zo werd deze happening al snel “trendy“.

Ook in Nederland is de High Tea inmiddels populair geworden. Daarom kunt u samen met familie vrienden of zakenrelaties bij De Colonie genieten van een uitgebreide High Tea. Wij serveren o.a. originele Engelse scones, brownies, sandwiches en een variatie van verschillende theesoorten. High Tea is ook uitermate geschikt voor grotere groepen en kost 21,50 euro per persoon. U kunt dan 2 uur lang in stijl genieten!

Brunch

Wilt u eens wat anders proberen dan een High Tea? Reserveer dan onze brunch, gezellig tafelen onder het genot van heerlijke hapjes. U krijgt verschillende vers gemaakte broodjes en zoetigheden op een plateau. Wij bieden deze brunch dagelijks aan. Reserveren is noodzakelijk, zodat ons keuken hier rekening mee kan houden. De brunch kost € 19,50 per persoon.

Ons menu

Ook lekker!

Reserveren

Heeft u na het bekijken van onze lekkerijen trek gekregen? Reserveer dan meteen uw tafeltje!

Reserveer nu

reserveren