Groepen

Groepen bij de Colonie Breda

Bij de Colonie ontvangen we graag grotere gezelschappen voor zowel ontbijt, lunch, brunch of diner. We maken graag een reservering op maat. Ter illustratie zijn er op deze pagina menu’s te vinden, deze kunnen echter naar uw wens worden aangepast.

Lunchen met een groep? Klik hier voor onze sandwichlunch!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Dit kan via breda@colonie.nl of bel naar 076-5214082

Er zijn bij ons vele combinaties mogelijk, denkt u ook eens aan ons Hotel de Klok. Ook denken we graag mee over dag invulling of activiteiten. Wij hebben goede contacten bij de diverse aanbieders van activiteiten.

Zakelijke groepen

Bent u opzoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, product presentatie, bijeenkomst of training dan bieden wij u dé plek in Breda. Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat in het hartje van Breda, bevinden zich onze zalen. Boven Breda beschikt over twee multifunctionele en daglichtrijke zalen, uitstekend geschikt om te vergaderen. De ruime, stijlvolle vergaderruimte op deze unieke monumentale centrum locatie, draagt positief bij tot het succes van uw meeting.

Zalen

Boven Breda staat bekend om een warme huiskamersfeer en haar gastgerichte aanpak. Op de begane grond, onder Boven, bevindt zich het Mexicaans Restaurant Popocatepetl. Op loopafstand van Boven vindt u Paviljoen de Colonie Breda en Stadshotel De Klok. Met deze restaurants en het hotel combineren wij graag uw arrangement op maat.

De prijzen van de huur van de vergaderruimte beginnen bij € 75 per dagdeel en € 175 voor een dag.

Kijk voor meer informatie op onze website www.bovenbreda.nl

logo-bovenbreda

Contact

E-mail: breda@colonie.nl
Telefoon: 076 - 52 140 82

Groepen menukaart

Wij hebben diverse groepsmenu's om uit te kiezen

Bekijk groepsmenu's

reserveren