High Tea & Brunch

Brunch & High Tea

Brunch:

Wilt u eens wat anders proberen dan een High Tea? Reserveer dan onze brunch. U kunt gezellig tafelen onder het genot van heerlijke hapjes. U krijgt verschillende vers gemaakte broodjes en zoetigheden op een plateau. Wij bieden deze brunch dagelijks aan. Reserveren is noodzakelijk, zodat ons keuken hier rekening mee kan houden. De brunch bedraagt € 24,- per persoon. Wilt u komen brunchen? Gelieve dit als opmerking bij de reservering te noteren.

Om verspilling tegen te gaan vragen wij onze gasten uiterlijk één dag van te voren te annuleren, hierna zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. 


High Tea

De High Tea is ontstaan tijdens de regeerperiode van koningin Victoria van Engeland. In 1840 werd de introductie gedaan door de hertogin van Bedford, die vaak tegen het einde van de dag trek begon te krijgen en dan thee met sandwiches liet opdienen. Na verloop van tijd nodigde ze wat vrienden uit om met haar te genieten van de hapjes en de thee. Zo werd deze happening al snel “trendy“.

Ook in Nederland is de High Tea inmiddels populair geworden. Daarom kunt u samen met familie vrienden of zakenrelaties bij De Colonie genieten van een uitgebreide High Tea. Wij serveren o.a. originele Engelse scones, brownies, sandwiches en een variatie van verschillende theesoorten. High Tea is ook uitermate geschikt voor grotere groepen en kost €32,- per persoon. U kunt dan twee uur lang in stijl genieten!

Wilt u een high tea reserveren? Gelieve dit als opmerking bij de reservering te noteren.

Om verspilling tegen te gaan vragen wij onze gasten uiterlijk één dag van te voren te annuleren, hierna zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

 

Reserveren:

Trek gekregen? Reserveer dan nu direct het Brunch of High Tea arrangement!

Reserveren: 076 - 521 4082

Of klik onderstaande button om naar de reserveringspagina te gaan.

Reserveer nu

reserveren