High Tea & Colonie Bites

Colonie bites & High Tea

Colonie bites:

Wilt u eens wat anders proberen dan een High Tea? Reserveer dan onze Colonie Bites. Verschillende versgemaakte broodjes, soepen en huisgemaakt gebak op een plateau. Wij bieden een ruime selectie aan hapjes en u beslist zelf welke 6 hapjes u op het plateau wilt hebben. Alle bites wisselen mee met het seizoen en onze menukaart. Deze lunch kost € 17,50 per persoon


High Tea

De High Tea is ontstaan tijdens de regeerperiode van koningin Victoria van Engeland. In 1840 werd de introductie gedaan door de hertogin van Bedford, die vaak tegen het einde van de dag trek begon te krijgen en dan thee met sandwiches liet opdienen. Na verloop van tijd nodigde ze wat vrienden uit om met haar te genieten van de hapjes en de thee. Zo werd deze happening al snel “trendy“.

Ook in Nederland is de High Tea inmiddels populair geworden. Daarom kunt u samen met familie vrienden of zakenrelaties bij De Colonie genieten van een uitgebreide High Tea. Wij serveren o.a. originele Engelse scones, brownies, sandwiches en een variatie van verschillende theesoorten. High Tea is ook uitermate geschikt voor grotere groepen en kost 16,50 euro per persoon.

Reserveren:

Trek gekregen? Reserveer dan nu direct het Colonie Bites of High Tea arrangement!

Reserveren: 076 - 521 4082

Of klik onderstaande button om naar de reserveringspagina te gaan.

Reserveer nu

reserveren